Weer gewoon open

Wat de normaalste zaak van de wereld moet zijn, vinden we nu heel bijzonder: We zijn gewoon open. Vorig jaar mocht je alleen komen als je een afspraak maakte en een mondkapje droeg. In december moesten we zelfs helemaal sluiten. Gelukkig kunnen we het voorjaar van 2022 beginnen zonder beperkingen, want er is geen alternatief voor een open winkel. Het is zelfs de kern van een winkel, dat je er zonder allerlei maatregelen de stoffen kunt voelen en bekijken en de modellen passen. Een winkel is een ontmoetingsplaats waar je ideeën opdoet en direct voelt of iets lekker zit. Een plaatje kan nog zo mooi zijn, er gaan niets boven de werkelijkheid.

Het wordt voorjaar

Zoveel kleur en vrolijkheid zijn we niet meer gewend. Zoals de natuur ineens verandert van grijs en grauw naar groen en bloemen, zo verandert ook de mode. Ineens is alles veel lichter en luchtiger, het lijkt erop dat de ontwerpers deze keer extra hun best hebben gedaan. Na alle Corona-toestanden is er weer ruimte om uit te gaan en je blij te kleden. Je kunt weer een hele middag op een terras zitten, of naar een concert gaan. Laat het nieuwe voorjaar schijnen in je outfit.

Bij G5 en Van Ganswijk Mode zijn we heel gelukkig met de nieuwe collecties van bijvoorbeeld POM of Dreamstar. Bij ons zijn de knoppen al uitgelopen en staat alles in bloei. Ook voor de mannen is het niet saai meer. A Fish named Fred, brengt de print-shirts naar een heel nieuw niveau. Kom ook eens kijken naar de bermuda’s en linnen shirts van het Italiaanse merk 40Weft. We zien jullie binnenkort graag in de winkel.

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten