ZOMERTIJD

 Dat betekent zon en vakantie, de leukste tijd van het jaar. Zeker ook een uitgelezen moment om naar onze winkel te komen. De Veluwe is de belangrijkste toeristische bestemming van Nederland en In de zomer worden er altijd heel veel activiteiten georganiseerd in Putten. Je kunt je winkelbezoek prima combineren met een leuk evenement. Kijk eens op de site van de VVV voor wat er allemaal te beleven valt.

SALE

Natuurlijk is de zomer ook de tijd van de “SALE”. De najaarsleveringen komen steeds vroeger en in de maanden juli en augustus moeten we ruimte maken voor de nieuwe collecties. Omdat het altijd en overal opruiming is en je als consument er geen touw meer aan vast kunt knopen, hebben we iets nieuws bedacht: De Sale-kalender  Op onze site kunt je altijd zien wat de kortingen zijn. We zijn hier volkomen transparant in en je kunt zelf bepalen wat voor jou het goede moment is om te komen winkelen. Samengevat worden de kortingen steeds groter en de keus steeds kleiner. Geen verrassingen meer! De consequentie is wel dat we ons streng houden aan de vermelde datums. We willen graag iedereen hetzelfde behandelen, dus maken we geen uitzonderingen. 

DE VELUWE

Met Putten als uitvalsbasis leent de Veluwe zich voor alle soorten outdooractiviteiten. Fietsen, wandelen, kamperen bij Staatsbosbeheer, maar ook zwemmen in de Randmeren, nergens is “buiten” zo leuk. Op onze site hebben we een pagina met toeristische tips. Een simpele boswandeling is tegenwoordig een groot avontuur geworden: De wolf heeft zich definitief gevestigd op de Veluwe. De kans dat je er ook echt eentje ziet is niet zo groot, maar er zijn voldoende andere wilde dieren om je een onvergetelijke belevenis te geven.

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten