ZOMERTIJD

 Dat betekent zon en vakantie, de leukste tijd van het jaar. Zeker ook een uitgelezen moment om naar onze winkel te komen. De Veluwe is de belangrijkste toeristische bestemming van Nederland en In de zomer worden er altijd heel veel activiteiten georganiseerd in Putten. Je kunt je winkelbezoek prima combineren met een leuk evenement. Kijk eens op de site van de VVV voor wat er allemaal te beleven valt.

SALE

Natuurlijk is de zomer ook de tijd van de “SALE”. De najaarsleveringen komen steeds vroeger en in de maanden juli en augustus moeten we ruimte maken voor de nieuwe collecties. Omdat het altijd en overal opruiming is en je als consument er geen touw meer aan vast kunt knopen, hebben we iets nieuws bedacht: De Sale-kalender  Op onze site kunt je altijd zien wat de kortingen zijn. We zijn hier volkomen transparant in en je kunt zelf bepalen wat voor jou het goede moment is om te komen winkelen. Samengevat worden de kortingen steeds groter en de keus steeds kleiner. Geen verrassingen meer! De consequentie is wel dat we ons streng houden aan de vermelde datums. We willen graag iedereen hetzelfde behandelen, dus maken we geen uitzonderingen. 

DE VELUWE

Met Putten als uitvalsbasis leent de Veluwe zich voor alle soorten outdooractiviteiten. Fietsen, wandelen, kamperen bij Staatsbosbeheer, maar ook zwemmen in de Randmeren, nergens is “buiten” zo leuk. Op onze site hebben we een pagina met toeristische tips. Een simpele boswandeling is tegenwoordig een groot avontuur geworden: De wolf heeft zich definitief gevestigd op de Veluwe. De kans dat je er ook echt eentje ziet is niet zo groot, maar er zijn voldoende andere wilde dieren om je een onvergetelijke belevenis te geven.

ANDERS DAN VERWACHT

WE HADDEN HET ALLEMAAL ANDERS VERWACHT Van Ganswijk Mode is een heel oud bedrijf en in de loop der...

VOORJAAR

HET WORDT VOORJAAR Misschien vind je het nog een beetje koud en nat, toch is in de modewinkels het...

WINTERFEEST 14-12-2019

EEN IJSKOUD WARM EVENEMENT We weten nog niet wat voor weer het wordt, maar het kan natuurlijk koud...

MODE-& TRENDDAG 2019

DE NIEUWE COLLECTIE IS BINNEN De herfst is in aantocht en in onze winkel presenteren we de nieuwe...

ZOMER!

ZOMERTIJD Dat betekent zon en vakantie, de leukste tijd van het jaar. Zeker ook een uitgelezen...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)